tagi kölcsön TAGI KÖLCSÖN CSÖKKENTÉSE, ELTÜNTETÉSE!

Tagi kölcsön csökkentése, eltüntetése

Tagi kölcsön van a cégében?
Tagi kölcsönnek nevezzük, ha a cégtulajdonos kölcsönt nyújt a saját bt-nek, kft-nek. A tagi kölcsön azonban gyakran csak egy könyvelési tétel, mivel a valóságban nem is történik pénzmozgás.
Ez a könyvelési bejegyzés leggyakrabban ott fordul elő, ahol feketén is fizetik a dolgozókat. Ha e miatt van a cégében tagi kölcsön, akkor a további növekedését ezzel a megoldással megállíthatja, ráadásul a házipénztár is csökkenthető.


Magas a házipénztár is?

Miért?
- zsebből is fizet az alkalmazottaknak,
- nem adózta le osztalékként a kivett pénzt és papíron még a cégben van.
A tagi kölcsön csökkentésére, eltüntetésére legális lehetősége van az osztalék leadózása nélkül!

Alkalmaznia kell, ha nem akar milliókat kidobni az ablakon!


TAGI KÖLCSÖN ... TELEFONOS TANÁCSADÁS - SZÁZEZREK, MILLIÓK ÖNNEK!
A tagi kölcsön tanácsadást befektetésként kezelje, ami évi, minimum 5000 % hasznot ad, azaz néhány tízezer forintért milliókat kap!!!


Ár bruttó 50 e Ft. 30 millió Ft alatti bevételű cégeknek 30 e Ft.

Fizetés: a konzultációt követő 10 napon belül átutalással.
Ezután 12 hónapig telefonon bármikor beszélhetünk a tagi kölcsön ... beszélgetésen elhangzottakról és új információkat is kap.


GARANCIÁK
HALLGASSON MEG KOCKÁZATMENTESEN!

100 % HASZNOSSÁG

A konzultáció végén megkérdezem, hogy hasznos volt Önnek?
Ha nemet válaszol, akkor nem fizet, a tanácsadás ingyenes volt, teljesen kockázatmentes!!!

MINIMUM 5000 % (ÖTVENSZERES) MEGTÉRÜLÉS
Ha a tagi kölcsön konzultáció ára nem térül meg Önnek minimum ötvenszeresen, akkor szintén nem fizet!


+ 1 GARANCIA
A konzultáció után 12 hónapig (sőt utána is) kapcsolatban maradhatunk, Önön múlik. Ha a tagi kölcsön konzultációt követő hónapokban merülnek fel kérdései, azonnal hívjon.


REFERENCIA
Önmagáért beszélne, ha felsorolhatnám annak az 539 cégnek a nevét, akik tavaly megfogadták javaslataim és a továbbiakban nem dobnak ki milliókat az ablakon.
Ön is tudja, hogy ezt nem tehetem.
Csak annyit javaslok, nézze meg a https://cegvezetoknek.hu ingyenes információs oldalát, amit naponta 300 - 500 látogató tiszteli meg a jelenlétével és már ezt a tagi kölcsön oldalt is ennyien ajánlják:Ennyi ember nem tévedhet, + ott vannak a tagi kölcsön garanciák!

A tagi kölcsön konzultáció végén elhangzó egybehangzó vélemény:

"Már régen beszélnünk kellett volna, milliókat dobtunk ki az ablakon az elmúlt években!" Ha nem ez lesz a véleménye, akkor szintén nem fizet!

TAGI KÖLCSÖN ... KONZULTÁCIÓ - MIELŐTT BESZÉLÜNK!

1. Válasszon időpontot (7 - 19 óra közötti kezdéssel) amikor legalább egy órát rá tud szánni a tagi kölcsön tanácsadásra!
2. Az időpontot, cége adószámát és e-mail címét küldje el a cegvezetoknek@gmail.com címre, vagy hívjon a (06) (20) 504 4991 számon.

3. A megadott időpontban hívjon. Kérem, legyen pontos.
4. A tagi kölcsön konzultáció után megkérdezem, hogy hasznos volt-e Önnek. Ha igent válaszol, akkor küldöm a számlát, ha nemet válaszol akkor nincs számla, nem fizet.
5. A számla átutalása után 12 hónapig telefonon ingyen beszélhetünk a tagi kölcsön konzultáción elhangzottakról.NE HALOGASSA MERT SZÁZEZREKET, MILLIÓKAT VESZÍT!

Ön ne veszítsen!


EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT MOST! (06) (20) 504 4991 cegvezetoknek@gmail.comKis István üzleti tanácsadóTagi kölcsön ... LETÖLTÉSEK

tagi kölcsön tagi kölcsöntagi kölcsöntagi kölcsöntagi kölcsön